Skip to main content
Hurtig levering
Hurtig montering
Kvalitets porte

Alle størrelser

Vores porte kan leveres i lige den størrelse, højde og bredde du ønsker.

Materialevalg

Vi har mange materiale at vælge i mellem, så porten passer ind hos dig.

Farvevalg

Vælg selv farver – du kan mix og match farver på vores materialer.

Hurtig montering

Markedets hurtigste levering og montering af porte. Kontakt os gerne.

Motorer og tilbehør til porte

Alle vores automatikker leveres som standard med 5 års garanti. Vi lægger stor vægt på at motoren er støjsvag, sikker i drift og særdeles holdbar. Derfor har vi kun motorer som er produceret i Europa, da vi derved kan sikre os, at kvaliteten er i top.

FOR at gøre motoren motoren så pålidlig som mulig er de fleste af vores motore leveret med selvjustrende bundfølere. De behøver ikke at smøres og er selvjusterende således vedligehold er minimal. For at glæde de miljøbeviste kunder har vi lanceret G501 motoren som har et standby forbrug på under 0,3W.

Sidedør inkl. karm

Nøglekontakt

Telecody trådløst tastatur

Liftmaster 60 Evolution

G501 Deluxe Motor

Montering af vindue

Garageport gennemgangsdør

Indvendig trykknap til G600

Gode anmeldelser

Vores porte til private og industri har fået gode anmeldelser.

Erfaren rådgivning

Vi har mange års erfaring, så du er sikker på god rådgivning hos os.

Hurtig levering

Vi sørger for hurtigt at levere din port, så kontakt os og hør mere.

Et sikkert valg

Vi er det sikre valg i industrien, så er du sikker, i en handel med os.

Tilbehør til industriport og garageporte

Står du og mangler tilbehør til din industriport eller garageport. Så har du fundet det rigtige website. Vi har nemlig et bredt udvalg af tilbehør til din industriport eller garageport. Der findes mange forskellige version af det samme tilbehør, og med vores mange års erfaring kan vi guide dig til at få købt det rigtige tilbehør, så du ikke betaler for en masse funktioner du ikke har brug for, eller får købt noget tilbehør der slet ikke kan det du har brug for.

Hvad koster tilbehør til en industriport

Det er meget svært at liste priser på hvad tilbehør til din port koster. Der er nemlig mange variabler der skal tages højde for, og du har sikkert ikke svaret på alle spørgsmålene selv. Derfor kan vi komme med et mere præcist og reelt bud hvis du kontakter os på telefon 88 44 17 13 eller mail info@reaporte.dk.

Kvalitet, montering og levering

Når du handler port tilbehør hos REAPorte er du sikret en høj kvalitet. Vi laver nemlig kvalitetssikring på vores port tilbehør, og vi lagerfører de meste på vores eget lokale lager. Derved kan du også hurtigere modtage tilbehøret på din adresse, da vi ikke skal hente alle produkterne på et fjernlager.

Prisen på tilbehøret afhænger af…

Prisen afhænger i stor grad af hvad du egentlig har brug for, og endnu nærmere hvad du ikke har brug for. Har du bare brug for en motor der kan åbne og lukke porten med en enkelt knap, du måske selv vil montere, så kan vi rådgive dig til hvilken motor du skal købe der ikke har mange avancerede funktioner, og som er nem at montere. Derfor er det svært at liste en masse priser her på websitet, fordi du måske får valgt noget du ikke kan eller skal bruge.