INDUSTRIPORTE

Vores industriporte bliver fremstillet af vores dygtige folk i produktionen. Vi har altid reservedele til egne og andre porte på lager. Dette gør at vi meget hurtigt kan sende reservede eller lave en ny port i specialmål.
Hver enkelt port gennemgår vores skrappe kvalitetskrav og fremstilles udelukkende af godkendte og testede dele.

Funktionalitet

Industriportene er opbygget i enten 40 eller 60mm isolerede sandwichpanel i farve og mønster efter kundes ønske. Portene er selvfølgelig CE godkendte og herudover er portsektionerne fingerklemssikret – Hvilket IKKE er lovkrav for porte over 250cm. Dette sammen med de kraftige fjedrebrudssikringer giver slutbrugeren absolut størst sikkerhed i dagligdagen.

Alle porten er opbygget med aluminium i bundskinnen og kan med vores kraftige bundgummi tilsluttes automatik med enten optisk sensor eller DW kontakt.

Fleksibilitet

Vi opbygger industriporte efter vores kunders specifikationer og tilpasser hver enkelt port herefter. Vi kan tilbyde alle mulige ( og næsten umulige ) løsninger på vores kunders krav – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller holdbarhed.
Portene kan leveres med automatik med en bred vifte af tilbehør.

Effektivitet

På industriporte er punktlighed og effektiv montage altid vigtigt. Ved at premontere beslag og fjedre fra fabrikken er montøren sikret kortest mulige installationstid ude ved kunden. Dette giver montøren besparelser på både arbejdsløn og liftleje – Nemt og bekvemt.

3 x industriporte fra REAporte med integreret vinduer

PORTE I HØJ KVALITET

KONTAKT OS

5055 6500

DOWNLOAD INDUSTRIPORTE MANUALER

Her finder du manualer til vores produkter
Dalmatic V7E-Dansk
Springbreak industrial
LM3800 tekst
LM3800 billeder
REAporte Vertical lift
REAporte Normal lift
REAporte HIGH lift