GARAGEPORTE

En garageport fra REAporte er kendt for at være markedets bedste kvalitet. Intet mindre…. VI har gennem mange år lyttet til de professionelle portmontører og resultatet taler for sig selv. Du kan se forskellen på vores produkter og konkurrerende. Den professionelle portmontør kan mærke forskellen når de får det i hænderne. Det giver glade slutkunder og minimale omkostninger til løbende vedligehold.

Funktionalitet

Alle vores garageporte er teste og godkendt efter den højeste CE standart EN13241-1. Herudover er den kendetegnet ved et smukt ydre og kompromiløst kvalitet i alle dele. Portene er som standard udstyret med dobbelte bagmonterede torsionsfjedre.

Fleksibilitet

Garageportene fås i et utal at forskellige farver og udformninger og kan selvfølgelig udstyres med automatik, leveres med tagfølge, vinduer eller dørgennemgang. Portene kan omlakeres i alle RAL farver eller beklædes med hårdttræ – Du bestemmer.

Effektivitet

Alle dele og beslag er færdig monteret fra fabrikken. Fjedre og wiretromler er samlet – Klar til montage. Dette gør at montagen glider nemt og effektivt.

Dobbelt garageport i sort

PORTE I HØJ KVALITET

KONTAKT OS

5055 6500

DOWNLOAD GARAGEPORTE MANUALER

Her finder du manualer til vores produkter
Avanti codelock
Avanti T-serie manual
Sommer Aperto Baseline manual
Sommer Aperto LX manual
Garageport vejledende manual