Hurtig levering
Hurtig montering
Kvalitets porte

Alle størrelser

Vores porte kan leveres i lige den størrelse, højde og bredde du ønsker.

Materialevalg

Vi har mange materiale at vælge i mellem, så porten passer ind hos dig.

Farvevalg

Vælg selv farver – du kan mix og match farver på vores materialer.

Hurtig montering

Markedets hurtigste levering og montering af porte. Kontakt os gerne.

Sidedør til garage- & industriporte

Reaporte fremstiller egne sidedøre i profil matchende vores garage eller industriporte. Dørene kan udføres efter kundes ønsker og opbygges med ramme af aluminium og sandwich paneler. Dørene er altid afleveret med håndtag og lås med nøgler. Sidedøren kan også laves som dobbelt sidedør i mål efter kundes ønske.

Sidedøren kan også laves som genemgangsdør i både garage- og industriporte på mål efter kundes ønske. Gennemgangsdøren fra REAPorte er udstyret med dørpumpe og med lavt bundtrin hvilket gør er dørtrinnet let kan paseres eller bruges som flugtvej ved brand.

Forstærkninger i portbladet gør at døren ikke mister sin bæreevne.

Gode anmeldelser

Vores porte til private og industri har fået gode anmeldelser.

Erfaren rådgivning

Vi har mange års erfaring, så du er sikker på god rådgivning hos os.

Hurtig levering

Vi sørger for hurtigt at levere din port, så kontakt os og hør mere.

Et sikkert valg

Vi er det sikre valg i industrien, så er du sikker, i en handel med os.

Vinduer til garage- & industriporte

Vinduerne kan bruges til mange forskellige formål f.eks. at få naturligt lys i garagen, udsmykke dem med indsatser eller nogle flotte vinduer i rustfrit stål.

Vinduerne laves som standard i 2 lags PMMA (akryl) med enten Plastramme eller som fullview alusektion. Vinduerne har altid udluftningsventil indbygget.

Vinduerne leveres som standard med klart PMMA, men kan fåes med mange forskellige typer som f.eks. matteret, røgglas, mælkehvid osv.

Vinduesrammer til porte

Indsatser til porte

Garage- og industriport vindues inspiration

Leverandør af sidedøre og vinduer til garageporte og industriporte

Vi er din foretrukne leverandør af både sidedøre og vinduer, når det kommer til garageporte og industriporte. Vi har både en uovertruffen leveringstid og produkter i høj kvalitet. Du finder både integrerede vinduer og døre til portene, eller fritstående sidedøre som ikke er en integreret del af porten.

Fast gang- og sidedør til ledhejseporte

Det mest sikre valg for gang- og sidedør er at holde dem adskilt. Så mennesker holdes adskilt fra gods og maskineri. På den måde mindskes risikoen for ulykker. Der findes også sikkerhedsregler der skal overholdes, så derfor bør de lokale sikkerhedsmyndigheder kontaktes før valg af gang- og sidedør foretages.

Fast sidedør til din ledhejseport

Der er flere fordele ved en fast og adskilt sidedør. Blandt andet at mennesker og gods/maskineri holdes adskilte. Det er med til at øge brugervenligheden, sikkerheden samt ledhejseportens levetid og stabilitet.

Helt lavpraktisk indbygges en fast sidedør i facaden på bygningen eller lagerhallen. Sidedøren monteres sammen med ledhejeseporten, så al trafik holdes samlet men adskilt.

Gangdør med lavt trin

Det er muligt at få gangdør med lavt trin, men der er visse begrænsninger for hvornår det kan lade sig gøre. Nogle port størrelser og paneltyper er det ikke muligt at få det lave trin, så kontakt os for at høre om det kan lade sig gøre med din portløsning.

Bliv ringet op

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Industrivej 7
8740 Brædstrup
Tlf. 88 44 17 13
info@reaporte.dk

CVR. 41127864

Reaporte

Man - Tors
8 – 16
Fredag
8 – 14
Lør - Søn
Lukket
Helligdage
Lukket

© REAPORTE