Skip to main content
Hurtig levering
Hurtig montering
Kvalitets porte

Ja naturligvis er vi da også på Sjælland

Vi køre naturligvis i hele Danmark.

Her er lige et eksempel fra en montage vi har haft på Sjælland.

Kunden havde et ønske om en port der kunne “tale” med den nye Tesla efter en lang dag på kontoret i København.
Det fikser vi naturligvis med Homelink der taler sammen med en del af Teslas modeller.

Med Homelink’s avancerede system kan du nu nemt og problemfrit styre din Reaporte garageport direkte fra din bil eller via din smartphone. Homelink´s integrerede teknologi som bla. er i de mange Tesla modeller som standard, giver dig mulighed for at åbne og lukke din garageport med blot et tryk på en knap, uanset hvor du er.

Forestil dig at køre hjem fra arbejde og have din garageport åben og klar til at byde dig velkommen, eller at lukke den sikkert, mens du er på farten. Med Homelink og Reaporte er det ikke længere en fantasi, det er virkelighed.

Vi forstår vigtigheden af sikkerhed i dit hjem, og derfor har Homelink udviklet en robust, pålidelig og integration som passer perfekt med de flest af vores porte. Med krypteret kommunikation og avancerede sikkerhedsfunktioner kan du være sikker på, at din garageport kun åbnes af dig eller dine autoriserede enheder.

Udover den enkle betjening og den avancerede sikkerhed giver Homelink og Reaporte dig også mulighed for at planlægge åbning og lukning af din garageport efter dit behov. Du kan indstille tidspunkter for automatisk åbning eller lukning, hvilket giver dig endnu mere kontrol og bekvemmelighed i din dagligdag.

Så hvorfor vente? Tag det første skridt mod fremtidens garageløsning i dag med Homelink og Reaporte. Oplev en ny standard for bekvemmelighed, sikkerhed og kontrol over din garageport.

Du kan finde billeder af dem på vores inspirationsside.